Gelderlandshow Bemmel
Gelderlandshow Bemmel
De Nationale Gelderlandshow:
vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december 2007!

De Gelderlandshow gaat Nationaal!!


Na vele jaren komt er dit jaar weer een nationale tentoonstelling in Gelderland!

‘Gallinova’ heeft al jaren de limiet niet meer gehaald, de Achterhoekshow in Doetinchem behoort al weer tot een grijs verleden en het is al weer bijna 25 jaar geleden dat de laatste ‘Gelreshow’ werd gehouden.

Het is daarom verheugend nieuws dat er in de grootste provincie van Nederland, met de grootste provinciale afdeling, weer een Nationale Tentoonstelling gehouden wordt nl. ‘de Gelderlandshow’ te Bemmel.

45 Jaar lang is ‘de Gelderlandshow’ de provinciale bondstentoonstelling geweest van N.K.B. en N.H.D.B. van Gelderland en dit zal ook niet veranderen. Het blijft de provinciale bondshow, maar dan ondergebracht bij de nationale tentoonstelling.

‘de Gelderlandshow’ wordt georganiseerd door een 10-tal  kleindieren verenigingen uit de omgeving van Nijmegen met als doelstelling voor een zo laag mogelijk inschrijfgeld  een prachtige tentoonstelling neer te zetten voor de fokkers.

Het inschrijfgeld zal ook op de eerste nationale tentoonstelling niet hoger zijn dan €3,- per dier. Wanneer je 8 dieren of meer instuurt betaal je slechts €2,50.  De catalogus kost €5,- en de administratiekosten bedragen slechts €2,50.

Erik Weijers, PR.
ion changeImage(img,loc) {if(IE) document.all(img+"image").src = loc; else document.layers[img].document.images[0].src = loc; } function startMarquees() { }